ANNONS

Penguin Random House ska minska sina utsläpp med 20 % till 2025

Förlagskoncernen Penguin Random House har tagit fram en strategi för att uppnå klimatneutralitet, vilket inkluderar en total övergång till förnybar energi. Ett delmål är att sänka koldioxidutsläppen med 20 procent de kommande fem åren. PRH:s mål för år 2020, som spikades för fyra år sedan, är att 100 procent av allt papper ska komma från certifierade fabriker och att utsläppen ska minskas med 10 procent – vilket ser ut att gå vägen.
Moderbolaget Bertelsmann siktar på att vara helt klimatneutralt innan 2030. (Via Bookseller.)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se