ANNONS

Två priser till Tobias Karlsson på QX-galan 2020

Dansaren och föreläsaren Tobias Karlsson tilldelades priserna Årets HBTQ och Årets bok på QX Gaygala 2020, som ägde rum på Cirkus i Stockholm den 4 februari. Hans självbiografiska bok Inte alltid en dans på rosor släpptes på Bokförlaget Forum i september 2019.
– Tobias bok är en viktig och drabbande berättelse som i grunden handlar om känslan att inte höra till – en känsla väldigt många människor kan relatera till. Att QX läsare tagit den till sitt hjärta och att vi tillsammans med Tobias har fått ge ut den här berättelsen, gör oss mycket stolta och glada, säger Ebba Östberg, förläggare, i en kommentar på Forums sajt.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL