ANNONS

Wi15 blev största Winter Institute-konferensen någonsin – över 1000 deltagare

Den femtonde bokhandlarkonferensen i ordningen, Wi15, har nyss avslutats i Baltimore och det blev den största hittills. Som vanligt fullt av intressanta föredrag som att mänskliga bokhandlare är bättre säljare än algoritmer. Över 750 bokhandlare, varav 290 förstagångsbesökare från 450 butiker deltog, enligt Shelf Awareness. Utöver dem deltog 70 internationella gäster, främst bokhandlare, och 140 författare samt 135 förlagspartners, vilket gjorde att American Booksellers Association (ABA) kunde räkna in över 1000 konferensdeltagare. Wi16 äger rum i Cincinnati, Ohio, söndag-onsdag 7-10 februari, 2021.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se