ANNONS

Författare kan söka vistelsestipendium på Elin Wägners Lilla Björka

Under april–maj 2020 ges möjlighet att tillbringa 1–2 veckor i Elin Wägners hem Lilla Björka i Berg utanför Växjö. Stipendiet kan sökas av verksamma i inom olika konstnärliga områden, däribland litteratur. Särskilt fokus ligger under 2020 på internationalism, fredsarbete och feminism. Sökanden ska gärna arbeta i Elin Wägners anda, det vill säga kring samarbete mellan människor, jämställdhet, fred och miljö. För ansökan och mer information, kontakta Joakim Granlund på joakim.granlund@vaxjo.se.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se