ANNONS

Författare kan söka vistelsestipendium på Elin Wägners Lilla Björka

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Under april–maj 2020 ges möjlighet att tillbringa 1–2 veckor i Elin Wägners hem Lilla Björka i Berg utanför Växjö. Stipendiet kan sökas av verksamma i inom olika konstnärliga områden, däribland litteratur. Särskilt fokus ligger under 2020 på internationalism, fredsarbete och feminism. Sökanden ska gärna arbeta i Elin Wägners anda, det vill säga kring samarbete mellan människor, jämställdhet, fred och miljö. För ansökan och mer information, kontakta Joakim Granlund på joakim.granlund@vaxjo.se.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL