ANNONS

Linda Hansson vinnare i Hela Sverige bakar 2019: Fika är livet-bok släpps imorgon

Finalen av Hela Sverige bakar 2019 har avgjorts och som vinnare stod Linda Hansson från Småland. Som en del av priset ger Linda ut bakboken Fika är livet på Bonnier Fakta. Boken ges ut den 12 december, dagen efter finalen.

Finalen av Hela Sverige bakar 2019 har avgjorts och som vinnare stod slutligen Linda Hansson från Småland. Hennes bakbok Fika är livet släpps imorgon (12 dec).

– Om man älskar när vännerna kommer på fika är det inte så dumt att snabbt kunna sno ihop en kaka, en paj eller om det är extra festligt – en härlig sommartårta. Särskilt inte när man som jag bor på landet och gästerna kan ha åkt långt. Fort ska det gå, och det får inte vara alltför komplicerat, säger Linda Hansson i ett pressmeddelande.

ANNONS

Som en del av priset ger Linda ut bakboken Fika är livet på Bonnier Fakta. Boken ges ut den 12 december, dagen efter finalen.

– I Fika är livet bjuder jag på några av recepten från Hela Sverige bakar, men också familjerecept med anor, mina personliga konditorifavoriter, och några klassiker med egen twist. Så kavla upp ärmarna och ta på förklädet, sätt på en riktigt bra låt, och sjung med medan doften av nybakat sprider sig i köket!

Linda Hansson är född och uppvuxen i den lilla byn Rataryd i Småland. Många av recepten har också anknytning dit. Hennes andra hem är stadshotellet i Ljungby, Hotell Terraza, som Lindas föräldrar tog över när hon var tio år. Idag är hon vd för hotellet och driver det tillsammans med sina bröder. Driver även det egna nyöppnade bageriet och konditoriet i Ljungby: Konditori Baket.

Vinnarboken

Fika är livet : vinnare av Hela Sverige bakar 2019

Fika är livet : vinnare av Hela Sverige bakar 2019
Författare
Medverkande
Förlag Bonnier Fakta
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor100
Vikt531 gr
Utgiven2019-12-12
SABQcae
ISBN 9789178870721

"Mat, dryck, fika, skratt, sång och gäster är mitt liv"

Om man älskar när vännerna kommer på fika är det inte så dumt att snabbt kunna sno ihop en kaka, en paj eller – om det är extra festligt – en härlig sommartårta. Särskilt inte när man som jag bor på landet och gästerna kan ha åkt långt. Fort ska det gå, och det får inte vara alltför komplicerat.

Här bjuder jag på några av recepten från Hela Sverige bakar, men också familjerecept med anor, mina personliga konditorifavoriter, och några klassiker med egen twist.

Så kavla upp ärmarna och ta på förklädet, sätt på en riktigt bra låt, och sjung med medan doften av nybakat sprider sig i köket!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL