Sophie Dahlbäck vinner Hela Sverige bakar 2022 – nu släpps hennes bok

Sophie Dahlbäck vinnare bakbok
Vinnare av Hela Sverige bakar 2022 blev Sophie Dahlbäck. Foto: Gabriel Liljevall/TV4.

Det blev Sophie Dahlbäck som tog hem segern i årets säsong av Hela Sverige bakar och släpper nu sin bok Baka med Sophie på Bonnier Fakta.

Som vanligt har förstås boken varit klar en tid, men titel och vinnarens namn fick förstås inte avslöjas förrän efter att tv-programmet sänts. Även om det var precis vad som hände i år, bokförlaget och bokhandlarna var dock oskyldiga. Istället var det tidningen Allas som råkade publicera en intervju med vinnaren i tidningen som landade i brevlådorna i förrgår och idag går att läsa i magasinappen Readly (och hade kunnat finnas i Nextorys app) tidigare idag. Så tävlingen blev inte lika spännande som vanligt för alla tittare …

Faktum är att böckerna bör vara på väg ut (eller kanske redan anlänt till) bokhandlare runtom i landet. Vi skrev om utmaningarna bakom vinnarboken från Hela Sverige bakar för några år sedan.

Faktarutan nedan kommer därför att uppdateras under kvällen när vår databas synkats och förlaget lagt in mer uppgifter om boken som rätt titel och omslag.

Tidigare vinnare av Hela Sverige bakar – och deras böcker

Årets bok av Hela Sverige Bakar-vinnaren 2022

Baka med Sophie

Baka med Sophie
Författare
Medverkande
Förlag Bonnier Fakta
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor87
Vikt458 gr
Utgiven2022-12-08
SABQcae
ISBN 9789178874972

Man behöver inte vänta till helg och fest för att njuta av det goda!

Sophie Dahlbäck älskar att skapa och att lyxa till vardagen. I 33 favoritrecept visar hon hur man får enkla desserter och bakverk att se väldigt eleganta ut genom att till exempel hälla upp en pannacotta i ett glas, spritsa ut en fyllning eller kanske använda en silikonform. För den som är kreativ och pysslig blir en mousse – simsalabim – till en elegant moussetårta, men den kan också avnjutas som lyxig portionsdessert. Dekadenta kondisbitar, godis och småkakor, tårtor och kladdkakor förvandlar Sophie med enkla medel till utsökta konstverk!

99 % av Boktugg är gratis att läsa. Regelbunden läsare?  Prenumerera!

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL