ANNONS

Stockholms litteraturmässa återuppstår i april 2020

Efter att ha gjort ett uppehåll under 2019 arrangeras Stockholms litteraturmässa igen lördagen 25 april 2020. Denna gång kommer evenemanget att ta plats på ABF-huset på Sveavägen. Mässan är gratis för besökare och förutom bokmarknad blir det ett scenprogram med samtal och uppläsningar.
– Litteraturmässans syfte, att visa på mångfalden i Förlagssverige och på den svenska litteraturscenen, kvarstår. Även om den arrangeras i andra lokaler än tidigare så kommer både besökare och utställare att känna igen sig, säger mässans nye ordförande, författaren och översättaren Daniel Gustafsson, i ett pressmeddelande.
Förlag kan redan nu anmäla sitt intresse till anmalan@litteraturmassan.se.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se