ANNONS

Gina Dirawi debuterar med en roman våren 2020

Programledaren, artisten, komikern, skådespelaren och snart även författaren Gina Dirawi. Arkivbild: Fredrik Sandberg/TT.

Programledaren, artisten, komikern och skådespelaren Gina Dirawi är nu även romanförfattare. På Instagram skriver Dirawi att hon i fyra år har arbetat på romanen ”Paradiset ligger under mammas fötter” som ges ut den 19 mars 2020.

”Den här resan började i en tid i mitt liv då jag kände mig otroligt kvävd. Jag tyckte att världen jag verkade i hade för många regler, var för endimensionell och ängslig, och att jag som människa inte fick plats. Så jag valde att skapa en egen värld där jag fick umgås med människor jag kände igen mig i”, skriver Gina Dirawi.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

Boken Paradiset ligger under mammas fötter (Norstedts) följer Mona, Mila och Nour, tre kvinnor som kämpar för att ta makten över sina liv i en värld som ständigt motarbetar dem. Berättelsen utspelar sig både i Norrland och i ett palestinskt flyktingläger i Beirut.

”Jag är fullkomligt kär i karaktärerna jag skapat, för de fick vara allt. Rebelliska, religiösa, sexuella, pryda, starka, sköra, hemlighetsfulla, goda och onda och jävligt roliga och uppkäftiga på samma gång”, skriver hon.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se