ANNONS

Jakob Malling Lambert går till People’s Press

Vi skrev nyligen om hur det stormade på danska Gyldendal som flyttade in dotterbolaget/förlaget Rosinante & Co i huvudförlaget. I samband med det lämnade Rosinantes VD, Jakob Malling Lambert. Nu meddelas att den 54-årige förlagsprofilen blir förläggare på Storytelägda People’s Press som nyligen även rekryterat Mette Holbæk, grundare till Pretty Ink och tidigare marknadsdirektör på Gyldendal. Samtidigt har People’s Press nyligen själva sagt upp personal. Det rör på sig i de danska förlagshusen.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL