ANNONS

Löparen Daniel Karlsson springer inne på Bokmässan

Daniel Karlsson, som på Bokmässan släpper Runstreak – att springa varje dag, har antagit sitt förlags utmaning att springa två varv runt förlagets kvarter för varje bok han signerar på mässan. Signeringen sker klockan 11 på lördag, och klockan 16 samma dag ger han sig ut på sin löptur i närheten av Whip Medias monter – så se upp i gångarna om ni är i närheten.
– Vi tyckte det kunde vara ett roligt sätt att uppmärksamma runstreak som koncept och förmå fler personer att lära sig om den nya hälsotrenden, säger Whip Medias förlagschef Anders Nyman i ett pressmeddelande.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se