ANNONS

Gamla Stans bokhandel får en egen scen på Bokmässan 2019

Gamla Stans bokhandel startades av Volante i november 2016. I juli 2018 blev det officiellt att bokhandeln skulle utvecklas i samarbete med förlaget Polaris, och i november förra året anställdes Helena Landberg som ansvarig för bokhandeln. I år kommer bokhandeln att ha en egen scen på Bokmässan, med ett fullspäckat schema under alla fyra mässdagar. Det blir intervjuer, debatter och samtal om böcker från flera olika förlag. Volante och Polaris håller gemensamt i programmet, som presenteras i sin helhet här

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL