fbpx

Bokmässan 2019: Nu är scen- och monterprogrammet spikat

Jila Mossaed. Foto: Eva Bergström

Nu släpper Bokmässan sin traditionella mässtidning och presenterar en rad nya gäster till årets mässa. Ulf Lundell, Jila Mossaed och Petter Stordalen är några av dem. 

I Bokmässans scen- och monterprogram, som är öppet för alla med entrébiljett, deltar bland andra Ulf Lundell, som signerar sin bok Vardagar 2, Emma Wiklund, aktuell med boken Tidlös skönhet och Jan Guillou, som bland annat samtalar om sin senaste roman Den andra dödssynden. Jila Mossaed deltar i ett samtal om röstens, lyssnandets och den klassiska poesins betydelse för diktandet, Jörgen Persson signerar sin biografi Den snälla världsmästaren och Lisa Lemke och Jessica Frej möts på Mat- och livsstilsscenen.

Anders Hansen och Katarina Gospic delar med sig av sina respektive insikter om hjärnan kopplat till både skärmanvändning och stress. Kristin Kaspersen delar med sig av sina tankar ur nya boken Tacksamhet. Horace Engdahl samtalar om Drottning Kristinas författarskap, Lovisa Sandström pratar hållbar livsstil och Margaux Dietz, som gör författardebut, är på plats för att berätta om sin bok Your best life.

Alex Schulman är aktuell med romanen Bränn alla mina brev, Petter Stordalen gör ett framträdande på Ledarskapsscenen i DI-podden Förnuft och Känsla och Ida Warg gör en poddinspelning om sin egen väg. Tobias Karlsson och Emma Hamberg berättar båda två om sina respektive livsdrabbande historier, Glenn Hysén signerar boken Liverpool FC och Tobias Hysén signerar nya boken om hans liv i och med fotbollen. Och Joakim Thåström signerar sin nya bok Texter.

ANNONS

Utöver scen- och monterprogrammet pågår naturligtvis också seminarieprogrammet med över 300 programpunkter. Närapå oändligt med valmöjligheter, med andra ord.


❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.   Om du har möjlighet, stöd Boktugg idag med en prenumeration eller valfritt bidrag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny