ANNONS

Rekordförsäljning för Atwood i Storbritannien

Gileads döttrar, som släpptes 10 september över hela världen, tar rekordet som årets snabbast säljande bok hos brittiska Waterstones. Bokhandelskedjan satsade på boksläpp vid midnatt i flera av sina butiker och redan vid lunchtid hade boken sålt mer under sin första dag än någon annan bok under 2019. Detta skriver The Bookseller vars analytiker spår att uppföljaren till Tjänarinnans berättelse kommer att sälja mer än 100 000 tryckta ex i UK under sin första vecka. I en intervju berättar Margaret Atwood om vad som fick henne att skriva den nya boken, som redan är nominerad till Bookerpriset.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se