fbpx

Ungdomsserie av Kaj Korkea-aho och Ted Forsström har sålt i över 15 000 ex

Bokserien ZOO! av Kaj Korkea-aho och Ted Forsström (illustrerad av Pentti Otsamo) är utgiven både på svenska och finska och handlar om tonårskillen Atlas vardag som högstadieelev.  Ambitionen är speciellt att locka pojkar att läsa mer. Den tredje boken i serien, Kärlek PLZ, har nyligen släppts, och serien har även passerat 15 000 sålda exemplar, skriver Förlaget M i ett pressmeddelande. Böckerna har bland annat nominerats till Finlandia Junior, exportpriset Tulenkantaja och utsetts till årets biblioteksbok.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny