ANNONS

Bookmark ger ut Elie Wiesels Natten i nyöversättning

Elie Wiesel (1928–2016) överlevde Förintelsen, skrev ett fyrtiotal böcker och erhöll Nobels fredspris 1986. I sin mest kända bok Natten samlar han sina dagboksanteckningar från upplevelserna under andra världskriget och koncentrationslägret Auschwitz. Med mer än 10 miljoner sålda exemplar internationellt har den ändå inte funnits i tryck i Sverige på många år. Den 9 oktober släpper förlaget Bookmark Natten i nyöversättning av André Borchet, tillsammans med ett nytt efterord av författaren och ett nyskrivet förord av Alice Bah Kunke.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se