fbpx

Förskott på 28,5 miljoner kronor för debutthriller av Ashley Audrain

Vad sägs om ett debutantmanus som sålts till 22 länder för sammanlagt över 3 miljoner dollar (motsvarande runt 28,5 miljoner kronor)? Kanadensiska Ashley Audrain är fd PR-direktör på Penguin och hennes debutthriller The Push har sålts till en rad Penguin Random House-förlag runtom i världen. Både UK- och USA-rättigheterna gav över 1 miljon dollar vardera. Boken kommer inte förrän 2021 men förväntningarna är stora. En förläggare kallar henne unik och ”en av de största talangerna som dykt upp detta århundrade”. (The Bookseller)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny