ANNONS

HarperCollins och Sony Pictures i nytt samarbete om filmatiseringar

I ett nytt avtal mellan storförlaget HarperCollins och filmbolaget Sony Pictures kommer den senare få förhandsinformation om nya bokprojekt som kan bli film, skriver Publishing Perspectives. Elizabeth Gabler, tidigare chef för Fox 2000, blir ansvarig för samarbetet, som har som mål att producera filmer och tv-serier baserade på böcker för alla möjliga streamingtjänster och tv-kanaler. Samarbetet liknar det som Wattpad har inlett med ett flertal filmbolag runtom i världen.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se