fbpx

Debbie Harrys memoarer ges ut hösten 2019

Debbie Harry berättar om sitt 70-tal. Arkivbild: Joel Ryan/AP/TT.

Blondies frontkvinna Debbie Harry ger ut sin självbiografi ”Face it” den 1 oktober, skriver Pitchfork.

Boken består av Harrys berättelser från Blondies första år i New York på 1970-talet och består av en blandning av essäer skrivna av Harry själv och intervjuer gjorda av journalisten Sylvie Simmons.

”Jag ville inte skriva den, men gjorde det ändå. Om folk tycker om ’Face it’ ska jag berätta fler anekdoter från Blondies historia – som när jag mötte Rita Hayworth och Penny Singleton backstage på Greek theater i Los Angeles. Jag har levt ett väldigt rikt liv och jag kan omöjligen täcka allt i endast en volym”, säger Harry i ett uttalande.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Stäng meny