ANNONS

Barnbokdebuterande författare - Prinsessan Madeleine. Foto/copyright: Charles Lidbom.

Prinsessan Madeleine kommer till Bokmässan i Göteborg 2019

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Prinsessan Madeleine (som debuterar med barnboken Stella och hemligheten) kommer till Bokmässan i Göteborg i september där hon medverkar i ett seminarium.

– Prinsessan Madeleines engagemang i dessa frågor har stor betydelse och på Bokmässan har hon möjlighet att möta många läsare. Med sitt starka engagemang i barns rättigheter och med sitt arbete inom World Childhood Foundation, gör hon verklig skillnad. Vi hälsar henne varmt välkommen till Bokmässan, säger Oskar Ekström, programchef på Bokmässan, i ett pressmeddelande.

Prinsessan Madeleine medverkar på Bokmässan med sin bok Stella och hemligheten, som handlar om integritet, självkänsla och förtroenden. Boken, som vänder sig till barn i lågstadieåldern och deras föräldrar, vill ge alla barn styrkan att stå upp för sig själva, och kunskapen att det är viktigt att säga ifrån när något inte känns bra. Boktugg har tidigare berättat om denna annorlunda debutant.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Prinsessan Madeleine är genom sitt arbete med World Childhood Foundation engagerad i frågor som rör barns rättigheter och har länge velat hitta ett sätt att tala direkt med barn om dessa svåra ämnen.

Bokmässan i Göteborg pågår 26–29 september 2019. Seminarieprogrammet presenteras nästa vecka, i Stockholm och Göteborg den 28 maj. Årets temasatsningar är Sydkorea (där ju för övrigt Storytel nu meddelat att de ska lansera sin tjänst), som är hedersgäst och temaland, Medievetenhet samt Jämställdhet.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL