Prinsessan Madeleine kommer till Bokmässan i Göteborg 2019

Barnbokdebuterande författare - Prinsessan Madeleine. Foto/copyright: Charles Lidbom.

Prinsessan Madeleine (som debuterar med barnboken Stella och hemligheten) kommer till Bokmässan i Göteborg i september där hon medverkar i ett seminarium.

– Prinsessan Madeleines engagemang i dessa frågor har stor betydelse och på Bokmässan har hon möjlighet att möta många läsare. Med sitt starka engagemang i barns rättigheter och med sitt arbete inom World Childhood Foundation, gör hon verklig skillnad. Vi hälsar henne varmt välkommen till Bokmässan, säger Oskar Ekström, programchef på Bokmässan, i ett pressmeddelande.

Prinsessan Madeleine medverkar på Bokmässan med sin bok Stella och hemligheten, som handlar om integritet, självkänsla och förtroenden. Boken, som vänder sig till barn i lågstadieåldern och deras föräldrar, vill ge alla barn styrkan att stå upp för sig själva, och kunskapen att det är viktigt att säga ifrån när något inte känns bra. Boktugg har tidigare berättat om denna annorlunda debutant.

Lär dig mer om bokbranschen!
Över 9000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. 1-2 gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!
Prenumerera kostnadsfritt!

Prinsessan Madeleine är genom sitt arbete med World Childhood Foundation engagerad i frågor som rör barns rättigheter och har länge velat hitta ett sätt att tala direkt med barn om dessa svåra ämnen.

Bokmässan i Göteborg pågår 26–29 september 2019. Seminarieprogrammet presenteras nästa vecka, i Stockholm och Göteborg den 28 maj. Årets temasatsningar är Sydkorea (där ju för övrigt Storytel nu meddelat att de ska lansera sin tjänst), som är hedersgäst och temaland, Medievetenhet samt Jämställdhet.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL