fbpx

Erik Belin till Kult PR – ung men rutinerad bokräv

Erik Belin är nyanställd på Kult PR och trots sin unga ålder har han hunnit skaffa sig erfarenhet från både bokhandel och förlag.

Kult PR växer och har nu rekryterat Erik Belin, som vid 27 års ålder redan har en lång karriär bakom sig i bokbranschen både på förlag och i bokhandel.

– Det känns toppen att bli en del av ett så ballt gäng. På Kult har jag lyxen att ägna mig åt både kultur och kommunikation! Mycket kommer hända på Kult framöver och det känns jättekul att vara en bidragande del till det, säger Erik Belin i ett pressmeddelande.

Erik Belin började faktiskt på Kult PR redan vid årsskiftet. Han kom då närmast från praktikplatser på Bonnierförlagen och på Natur & Kultur. Parallellt med studierna i litteraturvetenskap och Marknadskoordinator på Medieinstitutet har han jobbat på Akademibokhandeln i Liljeholmen, samt drivit Gamla Stans Bokhandel åt Volante Förlag.

Kult PR beskriver sig själva som en PR- och kommunikationsbyrå främst verksam inom kulturbranschen. Bland kunderna märks ett tiotal bokförlag, flera filmbolag samt aktörer som Arwidssonstiftelsen, Astrid Lindgren-konferensen, Statens konstråd och Abundo. Kult är även litterära kuratorer till hotellen Ett Hem i Stockholm och La Belle Vue i Frankrike.

ANNONS

– Min bästa gren är att omge mig med folk som på alla sätt är bättre än jag. Det är Erik ett bevis på. Idag finns det som bekant fler sätt att nå ut än med traditionell PR, och vi jobbar allt oftare med nya vägar för att nå fram till människor. Där kommer Erik att vara en stor tillgång, säger Karin Wahlén, vd och grundare av Kult PR.


❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny