ANNONS

Erik Belin till Kult PR – ung men rutinerad bokräv

Erik Belin är nyanställd på Kult PR och trots sin unga ålder har han hunnit skaffa sig erfarenhet från både bokhandel och förlag.

Kult PR växer och har nu rekryterat Erik Belin, som vid 27 års ålder redan har en lång karriär bakom sig i bokbranschen både på förlag och i bokhandel.

– Det känns toppen att bli en del av ett så ballt gäng. På Kult har jag lyxen att ägna mig åt både kultur och kommunikation! Mycket kommer hända på Kult framöver och det känns jättekul att vara en bidragande del till det, säger Erik Belin i ett pressmeddelande.

Erik Belin började faktiskt på Kult PR redan vid årsskiftet. Han kom då närmast från praktikplatser på Bonnierförlagen och på Natur & Kultur. Parallellt med studierna i litteraturvetenskap och Marknadskoordinator på Medieinstitutet har han jobbat på Akademibokhandeln i Liljeholmen, samt drivit Gamla Stans Bokhandel åt Volante Förlag.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

Kult PR beskriver sig själva som en PR- och kommunikationsbyrå främst verksam inom kulturbranschen. Bland kunderna märks ett tiotal bokförlag, flera filmbolag samt aktörer som Arwidssonstiftelsen, Astrid Lindgren-konferensen, Statens konstråd och Abundo. Kult är även litterära kuratorer till hotellen Ett Hem i Stockholm och La Belle Vue i Frankrike.

– Min bästa gren är att omge mig med folk som på alla sätt är bättre än jag. Det är Erik ett bevis på. Idag finns det som bekant fler sätt att nå ut än med traditionell PR, och vi jobbar allt oftare med nya vägar för att nå fram till människor. Där kommer Erik att vara en stor tillgång, säger Karin Wahlén, vd och grundare av Kult PR.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se