ANNONS

David Nicholls kommer till Bokmässan 2019 – premiär för nya Feelgood-scenen

David Nicholls (foto: Kristofer Samuelsson) kommer till Bokmässan i Göteborg (bakgrundsfoto: Niklas Maupoix/Bokmässan).

Bokmässan inviger en helt ny scen i höst, Feelgood-scenen. En av gästerna i scenprogrammet är den världskända författaren David Nicholls.

Feelgood-scenen har premiär under två av Bokmässans mest publikinriktade dagar, lördagen och söndagen 28–29 september. Den utvecklas i samarbete med Feelgoodfestivalen och Icakuriren, och förväntas bli en stor publikdragare. Redan nu avslöjar Bokmässan att David Nicholls kommer att medverka som gäst i Feelgood-scenens program.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

– Feelgood-litteraturen är älskad av många och läsargruppen har stort intresse av att möta sina favoritförfattare. Vi är extra glada över att David Nicholls kommer till Bokmässan, och ser också fram emot att välkomna svenska feelgood-författare. Jag tror att Feelgood-scenen kommer att locka en hel del nya besökare till Bokmässan, säger Frida Edman, mässansvarig Bokmässan i Göteborg, i ett pressmeddelande.

David Nichlls bok En dag gavs ut i Sverige 2010 av Printz Publishing och förstaupplagan sålde slut på två veckor. När boken filmatiserades blev den en stor Hollywood-succé. I höst är David Nicholls aktuell med sin femte roman på svenska, Om kärlek inte fanns. Nyligen tilldelades han priset BAFTA Best Drama Writer för manuset till Patrick Melrose, tv-serien med Benedict Cumberbatch i huvudrollen.

– Jag tycker alltid om att besöka Sverige, och Göteborg är en ny stad för mig. Jag ser verkligen fram emot att träffa mina läsare där i september, säger David Nicholls i samma pressmeddelande.

Bokmässan äger rum 26–29 september 2019. Feelgood-scenens program pågår under mässans två sista dagar. Bokmässan satsar allt mer på särskilda scener för olika genrer, sedan tidigare har deckare en egen plats på mässan i och med att Crimetime flyttade in där förra året.

ANNONS

❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se