ANNONS

Höstkatalog 2018 – Beta

Nu är det hög tid att presentera höstens alla böcker i Boktuggs egen digitala katalog. Bläddra och utforska alla titlar från ett tjugotal förlag i vår 270-sidiga katalog.

Du kan klicka på symbolen nere i högre hörnet för att få upp katalogen i fullskärmsvisning. Genom att klicka på förstoringsglaset (också nere till höger) går det att söka i katalogen på exempelvis författare och titlar. I innehållsförteckningen klickar du på förlagets namn för att hoppa direkt dit i katalogen.

Detta är en beta-version av Boktuggs höstkatalog. Till denna har vi bjudit in förlag som tidigare annonserat på Boktugg. Därför finns inte alla förlag med – men det hoppas vi på till nästa katalog som omfattar vårens utgivning.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.

25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

Om du driver förlag och är nyfiken på annonsering i nästa katalog, kontakta vår säljare Tobias (tobias@boktugg.se).


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en Insider-prenumeration för dig som är författare eller jobbar i branschen. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.
25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

Om du har bråttom:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Relaterade nyheter