fbpx

Höstkatalog 2018 – Beta

Nu är det hög tid att presentera höstens alla böcker i Boktuggs egen digitala katalog. Bläddra och utforska alla titlar från ett tjugotal förlag i vår 270-sidiga katalog.

Du kan klicka på symbolen nere i högre hörnet för att få upp katalogen i fullskärmsvisning. Genom att klicka på förstoringsglaset (också nere till höger) går det att söka i katalogen på exempelvis författare och titlar. I innehållsförteckningen klickar du på förlagets namn för att hoppa direkt dit i katalogen.

Detta är en beta-version av Boktuggs höstkatalog. Till denna har vi bjudit in förlag som tidigare annonserat på Boktugg. Därför finns inte alla förlag med – men det hoppas vi på till nästa katalog som omfattar vårens utgivning.

Om du driver förlag och är nyfiken på annonsering i nästa katalog, kontakta vår säljare Tobias (tobias@boktugg.se).

ANNONS❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny