ANNONS

Nytt samarbete mellan WAPI och Bokförlaget SOL

Jessica Rudin, WAPI och Sara Olsson, SOL i nytt samarbete.

Word Audio Publishing International har tecknat ett samarbetsavtal med det unga förlaget Bokförlaget SOL om ljud- och eboksutgivning.

Word Audio Publishing International, WAPI, har växt rejält det senaste året genom nya samarbeten, bland annat med Vulkanisterna, och för bara ett par veckor sedan släpptes nyheten att de startar ljudboksförlaget Modern Audio tillsammans med Modernista.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

Nu tecknar WAPI ett samarbetsavtal med ännu ett förlag, Bokförlaget SOL, som grundades 2016 av Sara H. Olsson och ger ut feelgood, deckare och humor.

– Vi är väldigt glada för vårt samarbete med WAPI som ger oss möjligheten att nå ut med vår litteratur till den digitala marknaden med sitt breda nätverk. Detta har i sin tur har öppnat för nya möjligheter för våra författare, bland annat genom att WAPI förmedlat titlar vidare till bland annat Bokförlaget MiMa med fokus på pocketutgivning, säger Sara H. Olsson, som förutom att ha grundat Bokförlaget SOL även är verksam som förläggare och författare.

– Bokförlaget SOL har en ny och fräsch utgivning med titlar som är perfekta för den digitala publiken och vi är mycket glada för vårt samarbete, säger Jessica Rudin, förläggare och delägare i WAPI.

I ett pressmeddelande berättar Jessica Rudin att det går bra för de av Bokförlagets SOL:s titlar som finns ute på marknaden i ljud- och eboksformat. Sara H. Olssons egen bok Du glädjerika sköna har fått över tusen lyssningar efter bara fyra dagar.

ANNONS

– Dessutom är de ju ett underbart gäng med Sara som förläggare och alla övriga driftiga författare, så det är både litterär kemi och personkemi som fått det att klicka, säger Jessica Rudin.

Ett urval av ljud- och ebokstitlarna från Bokförlaget SOL:
Kalla mig Amanda av Josefine Sandblom
Du glädjerika sköna av Sara H. Olsson
Högt fall, Bittert svek och Läsekretsen av C T Karlsson
Dömd att springa av Fredrik Svanfeldt
Dolda spår av Ida Axelsson
Riddarna av Solvidden av Örjan Bergstedt
Pantbanken av Jonas Hafrén


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se