Christina Stielli Årets kvinnliga talare 2014

I veckan utsågs Christina Stielli till Årets kvinnliga talare 2014, en utmärkelse som delas ut i regi av Talarforum. Christina Stiellis väg till landets bästa talare har inte varit spikrak och under de senaste tio åren har hon varit med om en livsförändrande resa. Sina upplevelser har hon skrivit om i böckerna ”Jag älskar dig inte” och ”Allt för din skull”, den första om sin skilsmässa och den andra om sin uppväxt inom Pingstkyrkan.

År 2004 var Christina Stielli nere på botten. Efter en skilsmässa, med två barn och med tillflykt till alkoholen för att klara av vardagen, fick hon till slut hjälp för att ta sig upp och för att fokusera på det viktiga i livet: att känna lycka. Genom att ta reda på hur hon kunde ta ansvar för sin egen glädje började Christina sedan föreläsa i hur man kunde ta ansvar för sitt eget liv, sitt eget välmående och träna sig till att känna lycka.

Efterfrågan ökade och Christina Stielli blev en omtyckt föreläsare både för unga, vuxna och på arbetsplatser. Föreläsningarna fokuserar på att må bra, vara kreativ, känna glädje och att få ork och lust till vardagen. Hennes föreläsningar har inspirerat många människor, och för Christina är det fortfarande en pågående resa där hon varje dag tränar på att vara glad och på att uppskatta livet, samtidigt som hon sprider sitt budskap runtom i landet.

Foto: Taste PR

 

 

 

retired1@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL