fbpx

Imprints i kändisars namn, ny trend?

I USA har ett flertal av de stora förlagen, däribland Simon & Schuster och Harper, skaffat nya typer av imprints. Nämligen sådana som leds av kändisar såsom Rachel Ray, Johnny Depp och sedan november 2013 även New York Yankees-stjärnan Derek Jeter som alltså ska spendera tiden efter karriären med bokutgivning. Kan detta vara något för de svenska förlagen att ta efter? Och i så fall; vilka svenska kändisar skulle kunna nyttjas?

Foto: Keith Allison(Flickr)

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt. Till priset av en en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) stöttar du den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år. Plus att du får tillgång (japp, där har vi en betalvägg) till ett växande bibliotek av artikelserier och ett exklusivt nyhetsbrev endast för INSIDERs.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.