Bonniers hittar ny försäljningschef på Akademibokhandeln

Susanne Trydal, butikschef på Akademibokhandeln Sickla, blir ny försäljningschef på Bonniers med fokus på barn- och ungdomslitteratur.

– Efter sju år som butikschef för en bokhandel känns det väldigt spännande att få arbeta inom en annan del av bokbranschen. Bonnierförlagen har en passion och en vision för läsning som jag delar och det ska bli roligt att vara en del av det. Självklart kommer jag sakna den dagliga kontakten med kunder i butik, det är ett enormt givande arbetes, säger Susanne sjäv.

Att det blir inom barn- och ungdomslitteratur ser hon som en stor bonus.
– Enligt mig är det då böcker lever som mest för läsaren. Mina starkaste läsminnen är fortfarande från de böcker jag läste som barn. Jag ser mycket fram emot att få vara med och göra skillnad i barn och ungas läsutveckling. Vi ser ju att läsandet äntligen ökar och jag tror att folk har förstått hur viktigt läsning är för all typ av inlärning.

Så vilka kunskaper kommer du att ta med dig till Bonniers?

– Jag hoppas och tror att jag kommer ha nytta av mina erfarenheter av att jobba med personlig service mot läsarna även i min nya roll som försäljningschef.

Läs även vår intervju med Susanne om hennes roll som butikschef – innan det blev klart att hon skulle byta jobb.

solve@dahlgren.net

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL