Massolit Förlag

Massolit Förlag är ett svenskt förlag med ambitionen att ha utgivning präglad av kvalitet och mångfald. Vi vill lägga grunden till en kreativ och öppen miljö där det finns plats för allt ifrån skönlitterära verk som riktar sig mot en bredare publik, till smalare publikationer och biografier.Det började en gång…

Sedan starten 2010 har vi som ett litet fristående förlag kunnat erbjuda snabba beslutsvägar och ett nära samarbete med våra författare. Massolit Förlag riktar sig mot svenska och utländska författare och ser givetvis världen som den geografiska målmarknaden. Vi kommer successivt att knyta till oss fler medarbetare och icke minst fler författare.

Våra imprints

I januari 2012 tog Massolit Förlag över den svenska utgivningen hos Turbine Förlag, som hittills gett ut fler än 200 barnböcker i Sverige. Här kommer den svenska redaktionen vaska fram en stark och kvalitetsmedveten utgivning av svenska författare och illustratörer i kombination med översatta titlar som passar den svenska marknaden. Letar du efter roliga, färgglada barnböcker till låga priser som riktar sig till en bredare publik så hittar du dem under vårt imprint Filur. Turbine Sveriges hemsida är för tillfället under konstruktion, men du kan läsa om vårens nyheter i vår fina barnbokskatalog som du hittar här. Massolit Förlag samarbetar även med Lethe förlag, ett imprint för utvald internationell kvalitetslitteratur. Läs mer om den spännande utgivningen på Lethes egen hemsida, letheforlag.se.

Senast utgivna böcker