Lucas Bruhn

Lucas Bruhn har drygt trettio års statlig tjänst bakom sig. Han har varit polis och även en examen i retorik och fördjupande studier i religion, terrorism och om Mellanöstern. Inom Polisen, Säkerhetstjänsten och External Action Service arbetade han främst med värva och driva agenter, dubbelagenter och undercoverarbete men också med utbildning och operativ säkerhet. Lucas har en unik utbildning och var yrkesverksam under några av de sista årtiondens mer avgörande händelserna men också de mest uppmärksammade utredningarna.

Med boken Kroppen ljuger aldrig- Konsten att tala kroppsspråk som skrevs tillsammans med Mi Ridell nådde han ut till läsare utanför sin egna begränsade sfär. Idag är Mi Ridell en av de främsta kroppsspråksexperterna och baserar mycket av utbildningar på deras gemensamma arbete.

I Lucas Bruhns kommande bok Våga Värva Vinn - En spions bekännelser, är bok som väver ihop den klassiska retoriken och vetenskapliga metoder med säkerhetstjänsternas och underrättelsetjänsternas metoder att skapa viktiga med agenter, dubbelagenter och kollegor i tjänster de samverkar med. Metoderna som fungerar inom de hemliga slutna sällskapen fungerar även i andra yrkesgrupper och i privatlivet. Den kommer ges ut under 2022.