Louise Ragnartz

Jag varvar arbete som frilansande journalist och kommunikatör med konsultuppdrag där verksamheter ska utvecklas och beteenden förändras.

Journalisten i mig skriver gärna om lärande, kultur och livet på jobbet: ledarskapet, kollegorna och framtiden. Min ambition är att väcka nya tankar och inspirera till förändring. Som webbredaktör skriver jag nyheterna, hittar bilderna och utvecklar webbplatsen.

I min konsultverksamhet tar jag uppdrag inom HR (framförallt L&D) eller kommunikation. Och helst både och. Uppdragen varierar från webbutveckling till förändringsledning och modernt lärande. Kan jag skapa nya digitala utbildningar och utveckla nya kreativa sätt att lära? Japp. Kan jag facilitera utbildningar och workshops IRL och digitalt? Gärna. Men framförallt ser jag till helheten: att detaljerna och aktiviteterna går i linje med strategier och värderingar – oavsett uppdrag.

Jag hjälper också företag och privatpersoner med olika textjobb: från manus till utbildningar och lektörsläsning, skrivcoachning och översättning. När jag inte är ute på uppdrag eller arbetar med mina eller andras texter, håller jag gärna kreativa skrivarkurser. Den senaste är under utveckling och kommer givetvis bli digital.

Källa: författarens hemsida.