Agnes Cavallin ny förläggande redaktör på Piratförlaget

Agnes Cavallin blir förläggande redaktör på Piratförlaget. Pressbild.

Piratförlaget har hittat en ny förläggande redaktör – Agnes Cavallin ansluter i höst i denna roll. Hon har tidigare arbetat på Albert Bonniers förlag, Bazar förlag och för Bokmässan.

– Jag är väldigt nöjd med den här rekryteringen. Agnes Cavallin är inte bara en av Sveriges bästa redaktörer, hon har dessutom en publicistisk bredd som kommer att stärka Piratförlagets kompetens på flera områden, säger Augustin Erba, förlagschef på Piratförlaget i ett pressmeddelande.

Agnes Cavallin har tidigare arbetat med författare som Ninni Schulman, Fredrik Backman, Robert Karjel och Catrin Ormestad.

– Jag ser verkligen fram emot att få använda min breda branscherfarenhet och mitt engagemang för text och dramaturgi i arbetet med Piratförlagets starka författarskap, säger Agnes Cavallin. 

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Kampen för livet – nu som ljudbok.

En klimatkollaps har drabbat jorden med förödande konsekvenser. Fyra personer får det svåraste av uppdrag, att leda ett projekt som ska rädda mänskligheten från att dö ut.

Fotobok där det tysta landskapet ges en röst

Johanna Syrén fångar i denna dokumentära fotobok det moderna lantlivet i en värld i förändring. Genom bilder och berättelser ger hon en inblick i människors liv och deras nära band till naturen och djuren. Skribenten Samantha Ohlanders ger ytterligare perspektiv kring jordbrukets och glesbygdens utmaningar och den betydelse våra gemensamma värderingar har för framtiden. Boken Av jorden tar oss med på en resa genom historien och nutiden och väcker frågor om identitet och ansvar för en mer omsorgsfull och hållbar framtid. 

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare.