Författarförbundet: Varje lån räknas

📚 Lånekampanj. Författarförbundet har lanserat en ny kampanj: Varje lån räknas som uppmärksammar varför registrering av utlån är viktig, förklarar vad biblioteksersättning är och uppmanar skolpersonal att bli bättre på att registrera utlån som görs i skolan. Parollen lyder: Varje gång du registrerar ett lån bidrar du till att fler böcker skapas. Bibliotekslån är viktiga för författare eftersom dessa genererar pengar till både biblioteksersättning och stipendier.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL