Daniel Jaktlund debuterar med Biopappan

Daniel Jaktlund. Fotograf: Peter Wärmare.

Skrivande har varit en del av mitt liv sedan 90-talet. De senaste åren har det blivit allt viktigare och det har blivit tydligt för mig vad jag vill berätta. För två år sedan insåg jag att det jag gick och tänkte på och höll på att läsa in mig på var den berättelse jag ville debutera med som författare. Titeln är Biopappan och ges ut på Visto förlag. 

Ett av mina huvudämnen är identitetssökande och speciellt bland barn och unga. Jag är också intresserad av sådant vi har svårt för att prata om och vad det kan leda till men också vardagsmirakel där människor reser sig och går styrkta vidare i livet. 

Biopappan

Biopappan

Det kommer och går att jag fantiserar om vem du är. När det kommer är det intensivt i flera dagar för att sedan trilla längre bak i huvudet och bli som nån sorts olöst gåta. I de här perioderna kan jag fastna framför spegeln. Det är som att jag söker dialog med den andra halvan hos mig själv, den som jag inte känner. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,