Björn Jefferey gör techpodd för Svenska Dagbladet

🎙️ Techpodd. Svenska Dagbladets nyhetsbrev Tech brief lanserades för två år sedan och når varje vardag över 30 000 läsare. Nu lanserar journalisterna bakom det populära nyhetsbrevet en podd med samma namn. Björn Jeffery är med i varje poddavsnitt, och har sällskap i studion av en techreporter från SvD. Sophia Sinclair, Erik Wisterberg och Henning Eklund delar på uppdraget.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL