Nextory begränsar provlyssningen

🎧 Provtimmar. Prenumerationstjänsterna lockar ofta med långa provperioder räknat i dagar. Nextory har varit generösa och erbjudit obegränsad lyssning men nu införs en tidsbegränsning under provperioden. Under provperioden kan kunden nu lyssna och läsa sammanlagt 25 timmar. Bookbeat har sedan tidigare en begränsning på 20 timmar medan Storytel just nu begränsat provperioden till 7 dagar. Det senaste året har Nextory fokuserat mer på lönsam tillväxt.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.