Natur & Kultur investerar i EdTech-bolaget EdAider

Edtech. Natur & Kultur utökar sitt engagemang i EdTech-bolaget EdAider med en investering motsvarande ett delägande på tio procent i bolaget. EdAider grundades 2019. Bolaget utvecklar en digital plattform som ger datadrivet stöd för skolförbättring, pedagogiskt stöd för lärare och elever, samt synliggör elevernas mående. ”Tillsammans har vi möjlighet att ta fram en ny standard för hur skolor arbetar digitalt, med bland annat individanpassat lärande och ökad likvärdighet som följd”, säger Jalal Nouri, professor inom teknikstött lärande och grundare till EdAider, i ett pressmeddelande.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.