Agneta Zetterlund debuterar med Örnens budskap

Agneta Zetterlund.

Jag är en person med stor nyfikenhet på människor, hur vi fungerar och på det som finns bortom det vi ser.

Intresset för andlighet och drömmar har alltid funnits hos mig.

När jag som vuxen studerade på folkhögskola öppnades en helt ny värld upp för mig. Där träffade jag personer som verkade inom olika delar av alternativ medicin och jag läste ämnen inom andlighet och alternativ medicin. Detta satte ord på mycket av det jag drömt om och tänkt tidigare i mitt liv.

Tankar på hur det här kan hjälpa oss må bättre och skapa en bättre värld, började gro.

2019 började jag få budskap från andra dimensioner. Budskap som kan hjälpa oss att få nya perspektiv, påminna oss om glömd och gömd kunskap och hjälpa oss framåt. Mot ett bättre mående och en bättre värld fylld av kärlek och glädje. 

Budskapen ledde mig också vidare till att skriva en bok.

Idag driver jag eget företag inom personlig utveckling. Mitt mål är att göra oss själva och vår värld lite bättre-med kärlek som utgångspunkt.

Örnens budskap

Örnens budskap

Är du nöjd med hur du lever ditt liv, med hur vi byggt upp vårt samhälle och hur vi tar hand om oss själva, varandra och miljön? Ja, då behöver du förmodligen inte denna bok.

Med kärlek och nyfikenhet som utgångspunkt utforskas i boken nya sätt att leva, vara och samexistera. Du får följa med på en spännande färd bortom det vi ser, både inom dig själv och i universum. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.