Patreon + Spotify = podcast med betalvägg

🎙️ Premiumpodcast. Patreon och Spotify inledde ett samarbete i våras och efter betatester öppnar man nu för alla podcastare som använder Patreon. Betalningar hanteras fortfarande på Patreon men medlemmar lyssna på låsta poddavsnitt i Spotify-appen. De använder Spotify Open Access-plattformen vilket även Storytel var tänkt att göra när deras samarbete presenterades för två år sedan.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.