Good Omen-Kickstarter nådde målet på 10 minuter

En grafisk roman-utgåva av Good Omens finansieras med en Kickstarter.

🚀 Kickstarter. Förvaltarna av Terry Pratchetts arv och Neil Gaiman samarbetar om ett nytt projekt: Good Omens: The Official (and Ineffable) Graphic Novel. En Kickstarter för att finansiera detta nådde målet redan efter tio minuter. I skrivande stund har 18 000 personer bidragit med över 12 Mkr (926 000 pund).
Intressant i sammanhanget: två rewards-alternativ är riktade till indiebokhandlare som kan boka 10-pack eller 20-pack (styckpris ungefär hälften av det andra backare betalar) av boken som är planerad att komma ut sommaren 2024. Den allra dyraste nivån (The Apocalypse Tier) ligger på 8000 pund (över 105 000 kr) fanns bara i ett exemplar och den är redan såld.
Men de har en bit kvar till Sandersons rekord-Kickstarter (41,7 miljoner dollar).

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,