Chefredaktören för norska branschtidningen startar bokförlag

⛷️ Spårbyte. Anne Gaathaug och Vebjørn Rogne startar förlaget Megafon, och har norska Gyldendal-koncernen med sig på ägarsidan (40 %). Anne Gaathaug lämnar nu sitt jobb på Thorleif Dahls Kulturbibliotek. Vebjørn Rogne lämnar redaktörsstolen på norska branschsajten Bok365, som han startade för tio år sedan:
– Bok365 kommer att fortsätta vara framgångsrik, det har varit viktigt för mig. Det är en satsning jag är stolt och glad över att jag har kunnat genomföra tillsammans med det fantastiska teamet där. Bok365 är viktigt både för bokbranschen och litteraturfältet, och det kan vara bra med ett nytt perspektiv och nya idéer i redaktionen, säger Vebjørn Rogne i ett pressmeddelande.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.