Konkurrensverket fortsätter granska Storytel

🥊 Monopolstrid. Som svar på att Storytel tagit bort sina förlags titlar från konkurrenten skickade Nextory in en anmälan till Konkurrensverket eftersom de menade att Storytel missbrukar sin dominerande ställning. De senaste månaderna har Konkurrensverket hämtat in mer information i ärendet och säger nu till Förlagspodden att de kommer att granska ärendet mer omfattande.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.