Starkt start på 2023 för Simon & Schuster som kan säljas före årets slut

📈 Till salu. Paramounts försäljning av Simon & Schuster till Penguin Random House slutade i fiasko när myndigheterna satte stopp för 2,1 miljardersaffären (i dollar). Men förlaget tuggar på. Första kvartalet 2023 ökade omsättningen 19 % till 258 miljoner dollar (motsvarande 2,6 miljarder kronor) och resultatet +16 % till 58 miljoner dollar. S&S är fortfarande till salu och hoppas på ett bra pris och att affären kan vara slutförd före årsskiftet. Starkast tillväxt hade S&S Audio med +36 %.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL