London Bookfair 2023 lockade 30 000 besökare

🍺 LondonComeback. Förra veckans bokmässa i London lockade över 30 000 besökare totalt, tisdag-torsdag rapporterar Publishing Perspectives, tillbaka på nivåerna före pandemin. Trots seminarier (där AI var ett tema) handlar mässan främst om rättighetsförsäljningar.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.