Ny historisk podcast med herr och fru Harrison

🎙️ Podcast. Sveriges populäraste (?) historiker Dick Harrison och författaren och äkta makan Katarina Harrison Lindbergh tar oss med på en personlig resa i världshistorien i nya podcasten Harrisons dramatiska historia. I premiäravsnittet, som lanserades tisdagen den 21 mars, blir dinosaurierna en utgångspunkt för ett samtal om människans existens. Podden är ännu en spinoff till podden Historia Nu. Bakom står poddbolaget A2C Productions som samägs av förlaget Historiska Media och journalisten Urban Lindstedt.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.