Ny historisk podcast med herr och fru Harrison

🎙️ Podcast. Sveriges populäraste (?) historiker Dick Harrison och författaren och äkta makan Katarina Harrison Lindbergh tar oss med på en personlig resa i världshistorien i nya podcasten Harrisons dramatiska historia. I premiäravsnittet, som lanserades tisdagen den 21 mars, blir dinosaurierna en utgångspunkt för ett samtal om människans existens. Podden är ännu en spinoff till podden Historia Nu. Bakom står poddbolaget A2C Productions som samägs av förlaget Historiska Media och journalisten Urban Lindstedt.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.