AI snart i ditt Office-paket

📎 Office AI. Microsoft lanserar AI-assistenten Copilot för Microsoft 365, driven av GPT-4 från OpenAI. Copilot kommer hjälpa användare med att generera dokument, mejl, presentationer och mycket mer. För den som minns frasen ”Det ser ut som du skriver ett brev, vill du ha hjälp?” kan vi genast meddela att det här är på en helt annan nivå än gemet Clippy (1997-2004). (The Verge)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL