Här är de tre finalisterna i Selmapriset 2023

🏆 Selmapriset. Finalisterna till Selmarpriset 2023 har utsetts: I hundkäxens tid av Lena Olofsson, Eldbarnet av Elisabeth Berglund och Bakom skottsäkert glas av Linda Rönn. Nu återstår att se vilken egenutgiven bok som juryn väljer till slutlig vinnare av priset.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.