De mest lästa artiklarna på Boktugg under 2022

De nominerade till Augustpriset 2022.
Nominerade till Augustpriset 2022. Bakre raden från vänster: Andreas Cervenka, Claes Britton, Nina van den Brink, Emma AdBåge, Ellen Strömberg, Elisabet Ericson, Lina Wolff, Marie Norin, Hans-Gunnar Axberger, Jenny Tunedal, Amat Levin. Mellersta raden från vänster: Iman Mohammed, Erik Svetoft, Henrik Wallnäs, Nora Khalil, Anneli Jordahl. Främre raden från vänster: Ia Genberg, Maja Larsson, Johannes Anyuru. Ej närvarande: Eva Lindström. Foto: Andreas Sundbom.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.