Åsa Persson debuterar med en bok om kroppens energier

Åsa Persson

Under många år har jag besökt kraftplatser och fått möjlighet att använda mitt seende som berättar för mig vilka energier som finns där. Ett seende som gjort det möjligt att förstå hur man för väldigt länge sedan använde dessa platsers energier. 

Är du intresserad av gamla kraftplatser och vad energin där har att förmedla till oss idag? Då har du hittat rätt! Mitt inre seende har utvecklats under många år, en förmåga som lett till många energibehandlingar där klienten och jag har tagit bort blockeringar. Gåvan att se har lett till de slutsatser jag drar då jag ser vad som händer i kroppens energisystem. Jag berättar om de möten jag haft med energier i form av gudinnor, entiteter, drakar och bjäror. Tillsammans besöker vi fornlämningar, medeltida kyrkor, borgar, högar och mycket mer. Jag har haft förmånen att ha kurs i hur man gör för att se energi och hur man går till väga för att uppnå bästa resultat när man beträder en kraftplats. Mitt forskande fortsätter och som pensionär har jag tid att aktivt ägna mig åt mitt intresse. 

Kraftplatsernas magi : bortglömd kunskap

Kraftplatsernas magi : bortglömd kunskap

Är du nyfiken på vad kraftplatser har att förmedla? Den här boken är för dig som är, eller börjar bli, intresserad av energier

på platser som fornlämningar, medeltida kyrkor, källor och lundar. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.