Harlequin släpper tio noveller via BlancheStories i hett samarbete

Dare är Harlequins hetaste serie. Nu släpps tio, unikt musiksatta, utdrag ur lika många Dare-titlar. Det är inledningen på ett nytt samarbete mellan Harlequin och BlancheStories.

BlancheStories är Skandinaviens första audioerotiska app, med fokus på ljudnoveller. I ett nytt samarbete släpps nu tio Harlequinnoveller i kortformat i BlancheStories app.

99 % av Boktugg är gratis att läsa. Regelbunden läsare? Stötta oss gärna genom att swisha ett bidrag.

”BlancheStories digitala plattform är modern, snygg och lättillgänglig. Här är det enkelt att njuta av en stunds sensuell underhållning och vi ser mycket fram emot att se hur BlancheStories lyssnare tar emot Harlequin-berättelserna som fungerar extra bra i ljud”, säger Anna-Lena Hernvall, förlagschef HarperCollins Nordic.

”Vi är otroligt glada över att få välkomna Harlequin och HarperCollins till BlancheStories. Deras värderingar går helt i linje med våra. I mer än 60 år har Harlequin varit det självklara valet för tidlös romantik och funnits där kvinnor finns. För oss är det självklart att fortsätta sätta kvinnors lust i fokus”, säger Beatrice von Schwering, VD och grundare av BlancheStories.

BlancheStories lanserades 2021 och har hittills publicerat över 350 ljudnoveller och knutit till sig fler än 40 författare. De riktar in sig på kvinnlig njutning och innehållet består av ett kurerat flöde av romantiska, erotiska och inkluderande ljudnoveller i kortformat.

Om Harlequin

I mer än sextio år har Harlequin varit det självklara valet för tidlös romantik i bokform. Än idag är varumärket världsledande och löftet till läsarna är detsamma som 1949: romantik, passion, spännande intriger och relationer – och såklart ett lyckligt slut. Antalet sålda böcker har de senaste åren ökat och 2021 såldes drygt 2,2 miljoner Harlequinböcker i Norden.

Om Blanchestories

BLANCHEstories är Skandinaviens första audioerotiska app som lanserades i februari 2021. Sedan starten har de släppt över 350 ljudnoveller och knutit till sig över 40 författare. BLANCHEstories riktar in sig på kvinnlig njutning och innehållet består av ett kurerat flöde av romantiska, erotiska och inkluderande ljudnoveller.

99 % av Boktugg är gratis att läsa. Regelbunden läsare? Stötta oss gärna genom att swisha ett bidrag.

Pressrelease

Pressrelease

Vi publicerar utvalda pressreleaser för att kunna länka till dem i våra nyhetsbrev och notiser. Förlag och andra i bokbranschen är välkomna att skicka sina pressreleaser till tips@boktugg.se Kanske publicerar vi releasen, kanske gör vi en egen nyhet på den. Vi läser i alla fall alla inkomna nyhetstips även om vi inte kan svara på alla mejl.

tips@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.