Patrick Ekwall skriver personligt och självutlämnande om Hannahs död

Den 13 februari 2021 dog Hannah Ekwall. Hon hade precis fyllt 39 år och hade ett drygt år tidigare drabbats av en aggressiv form av bröstcancer.Nu berättar Patrick Ekwall om hans och dotterns förlust i bokform.

En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon har redan uppmärksammats stort medialt i bland annat Svenska Dagbladet, Amelia/Expressen och Framgångspodden, samt legat högt på topplistorna.

I boken berättar Patrick Ekwall öppenhjärtigt om den omtumlande tiden efter hans och dottern Tindras förlust, om saknaden efter en fru och mamma, men framförallt om att se framåt.

En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon är en berättelse om sorg, men ännu mer en skildring av ett år där Patrick finner mod och styrka att leva vidare, med minnet av Hannah.Tv-profilen och journalisten Patrick Ekwall är sedan frun Hannahs död engagerad i Bröstcancerförbundet och har bland annat initierat kampanjen Rosa Matchen. Nu berättar Patrick för första gången om tiden från Hannahs sjukdomsbesked till hennes bortgång, och livet efter det.

”…stark, personlig och självutlämnande.”– Anette Sjöberg, BTJ

I samband med boksläppet startar Bokfabriken tillsammans med Patrick en insamling till Bröstcancerförbundet.

Patrick Ekwall skriver:”Jag har startat den här insamlingen tillsammans med mitt förlag Bokfabriken. Med boken vill jag hedra Hannah och samla in så mycket pengar som möjligt till bröstcancerforskningen. Tillsammans kan vi skapa en ljusare framtid, där ingen drabbas av bröstcancer. Tack för att du bidrar. Alla gåvor är välkomna, stora som små. /Patrick

Det pratas alltid om att leva i sorg och allt fokus landar i det svarta som är sorgen, jag försöker i stället fokusera på livet.Jag lever i sorg, men jag lever i livet, inte i sorgen.”

Länk till insamlingen

99 % av Boktugg är gratis att läsa. Regelbunden läsare? Stötta oss genom att:
✔️ Swisha ett bidrag
✔️ Prenumerera på Analysbrevet
✔️ Bli sponsor
Om du gillar den här artikeln kan du ju tipsa en vän. Och du läser väl redan vårt nyhetsbrev?

Om boken

En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon

En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon

  • Förlag: Bokfabriken
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2022-09-19
  • ISBN: 9789180312028
Pressrelease

Pressrelease

Vi publicerar utvalda pressreleaser för att kunna länka till dem i våra nyhetsbrev och notiser. Förlag och andra i bokbranschen är välkomna att skicka sina pressreleaser till tips@boktugg.se Kanske publicerar vi releasen, kanske gör vi en egen nyhet på den. Vi läser i alla fall alla inkomna nyhetstips även om vi inte kan svara på alla mejl.

tips@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.