Alexandra Appelqvist släpper feelgoodserie på LB förlag

Författaren Alexandra Appelqvist. Foto: Martin Fältström

LB förlag kommer att ge ut en serie feelgoodböcker av författaren Alexandra Appelqvist med start hösten 2023.

Alexandra Appelqvist debuterade 2017 med feelgoodsuccén Handboken för singlar på gränsen till nervsammanbrott och en tillhörande podcast. Hösten 2020 släpptes uppföljaren Konsten att svepa det halvfulla glaset, och ett år senare bytte hon genre till spänning och gav tillsammans med Benjamin Andrée ut den omskrivna deckaren Helix.

Nu har LB Förlag skrivit ett treboksavtal med Alexandra Appelqvist.

– Vi är så glada över att få välkomna Alexandra till förlaget! En spännande och mångfacetterad författare med intressanta idéer och många järn i elden. Vi ser fram emot att följa Alexandra hela vägen genom den här härliga bokserien, säger förläggare Louise Bäckelin i ett pressmeddelande.

Första delen i den nya serien som ska heta Från Monterosa till Röda Bergen ges ut i september 2023.

– Vid vårt första möte slogs jag av Louise Bäckelins tydliga vision och unika fingertoppskänsla för tajming. LB förlag är en inspirerande och stark spelare i förlagsbranschen och det ska bli otroligt roligt att utveckla mitt författarskap tillsammans med Louise och hennes kompetenta team, säger Alexandra Appelqvist.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL